Cautare


Numarul utilizatorilor Facebook continua sa creasca, in ciuda scandalurilor privind confidentialitatea
01 Februarie 2019 Internet

Numarul utilizatorilor Facebook continua sa creasca, in ciuda scandalurilor privind confidentialitatea

Numarul utilizatorilor Facebook a continuat sa creasca, in ciuda unei serii de scandaluri privind confidentialitatea si a criticilor aduse cu privire la incercarile de stopare a continutului toxic.

Gigantul social media a declarat ca numarul celor care s-au conectat la site-ul sau cel putin o data pe luna a crescut cu 9% anul trecut, la 2,32 miliarde de oameni. 

Temerile ca scandalurile in care a fost implicata compania ar putea indeparta agentii de publicitate s-au dovedit, de asemenea, a fi nefondate, veniturile anuale creascand cu 30% anul trecut. 

Cresterea a avut loc in ciuda campaniilor care au indemnat oamenii sa evite Facebook. 

Fondatorul Mark Zuckerberg a declarat ca firma a "schimbat fundamental modul in care conducem compania pentru a se concentra pe cele mai mari probleme sociale". 

Performantele financiare puternice vin pe fondul ingrijorarilor continue cu privire la modul in care firma social media gestioneaza datele personale ale utilizatorilor si confidentialitatea dupa scandalul Cambridge Analytica si a temerilor potrivit carora reteaua a fost folosita ca instrument politic. 

Actiunile companiei si-au pierdut aproape o treime din valoare din luna iulie, cand Facebook a avertizat cu privire la incetinirea cresterii veniturilor. Acestea au crescut insa cu peste 9% in tranzactionarea after-hours dupa ce profiturile si venitul au depasit asteptarile analistilor. 

Profitul total al Facebook pentru 2019 a fost de 22,1 miliarde de dolari, in crestere cu 39% fata de 2017.

Cresterea numarului utilizatorilor a fost deosebit de puternica in India, Indonezia si Filipine, insa a ramas constanta in SUA si Canada. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate