Cautare


25 Februarie 2019
Lansare platforma online Edumarket: “Dezvoltare personala si invatare continua“

In luna februarie 2019 s-a lansat EduMarket, o platforma online de tip marketplace din domeniul educatiei nonformale, in care va este facilitat accesul la cele mai cautate si apreciate cursuri, ateliere si tabere de dezvoltare personala

Fondatoarele EduMarket si-au propus sa creeze un one-stop-shop pentru activitati si programe deopotriva educative si recreative, locul in care atat cei mici, cat si cei mari vor gasi moduri in care sa isi dezvolte abilitati pentru viata si sa petreaca un timp de calitate impreuna.

„Ne-au adus impreuna in proiectul EduMarket pasiunea pentru dezvoltare personala si invatare continua, dar si dorinta de a le facilita si celorlalti accesul la instrumente si programe prin care sa progreseze, sa isi atinga adevaratul potential. Accesand oferta EduMarket oamenii vor invata lucuri noi, vor face miscare, vor socializa, se vor distra si isi vor face prieteni. Unii chiar se vor reinventa.”, explica fondatoarele viziunea care a stat la originea proiectului.

intr-o lume in care tehnologia ne permite sa avem acces la informatii mai usor ca oricand, tocmai abundenta materialelor existente poate face dificil sa selectam exact ce ni se potriveste, de aceea este necesar un loc in care sa fie usor de gasit, adunate si ordonate in categorii bine determinate cele mai relevante si utile materiale din diversele domenii in care ne intereseaza sa evoluam.

Organizarea magazinului online EduMarket este foarte practica, asemeni unui magazin fizic in care stii exact spre ce raft sa te indrepti pentru a gasi produsul dorit. Fie ca te intereseaza cursuri sau activitati extrascolare pentru copilul tau sau vrei sa investesti in tine, sa urmezi acele cursuri de dezvoltare personala pe care le-ai tot amanat, fie ca stii deja ce cauti sau vrei doar sa vezi ce ti s-ar potrivi din multitudinea ofertelor, site-ul este foarte intuitiv si bine structurat. Cele doua mari categorii – „Cursuri pentru copii” si „Cursuri pentru adulti”, va ghideaza inca de la primul acces spre ceea ce cautati, iar sectiunea „Promotii” va permite sa accesati ofertele cele mai avantajoase ale momentului.

in ceea ce priveste noutatile si promotiile, platforma ofera de asemenea posibilitatea de a va abona la newsletter-ul magazinului, pentru a nu rata ultimele cursuri si ateliere adaugate, dar si discounturile de care puteti beneficia intr-o anumita perioada. „Blog-ul pasionatilor de dezvoltare personala” completeaza conceptul EduMarket, aducand in fata cititorilor experienta personala a fondatoarelor in demersul lor de a culege si de a testa activitati placute organizate de oameni frumosi si valorosi, pe care sa le aduca mai aproape de cei care ar putea beneficia de ele.

Va invitam sa vizitati platforma EduMarket pentru a cauta ceea ce va intereseaza, dar si pentru a transmite feedback, recomandari sau solicitari.

Despre EDUMARKET - CURSURI PENTRU TINE SRL

EduMarket este un start-up in domeniul educatiei nonformale care aduce mai aproape furnizorii de servicii si programe educationale de beneficiarii acestora. Platforma edumarket.ro se adreseaza atat celor mici cat si celor mari, facilitand accesul la o gama diversificata de cursuri, ateliere si tabere.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate