Cautare


01 Martie 2019
Facebook va permite sa impartasiti evenimente in Stories

Reteaua sociala sustine ca noua caracteristica va ajuta prietenii sa se intalneasca pentru evenimente reale.

Reteaua sociala a declarat joi ca lanseaza un nou instrument global care permite utilizatorilor sa impartaseasca evenimente in Facebook Stories, un format care permite utilizatorilor sa posteze fotografii si imagini care dispar in 24 de ore. Facebook a anuntat in ianuarie ca testeaza functia de evenimente in SUA, Mexic si Brazilia. 

Lansarea noii functii este un alt exemplu al modului in care Facebook isi intensifica eforturile Stories, caracteristica copiata de la rivalul sau Snapchat. Mark Zuckerberg, CEO si co-fondator Facebook, vede un viitor in carfe utilizatorii vor impartasi mai multe in Stories decat in NewsFeeed. 

Pentru a impartasi un eveniment in Stories, utilizatorii merg la pagina de eveniment. Sub data si ora evenimentului exista optiunea "Share". Dupa ce faceti click pe acel buton, apasati "Share Your Story". Prietenii care vad evenimentul in Facebook Story pot atinge optiunea "Interested" daca doresc sa participe la eveniment. De acolo, potr trimite un mesaj de grup prietenilor care si-au manifestat interesul pentru eveniment. 

Pentru a sarbatori Ziua Internationala a Femeii din 8 martie, Facebook a anuntat ca va lansa noi cadre si stickere pentru eveniment. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate