Cautare


Firefox Send va permite sa impartasiti fisiere de 1GB
13 Martie 2019 Internet

Firefox Send va permite sa impartasiti fisiere de 1GB

In 2017, Mozilla a experimentat un serviciu care va permite sa transferati fisiere de 1GB prin impartasirea unei adrese web cu destinatarul. Firefox Send a iesit din perioada de testare si se bucura de o limita de 2,5GB daca va logati in contul Firefox.

Firefox Send este util pentru acele momente in care trebuie sa impartasiti fisiere video, audio sau foto care pot fi prea mari pentru a fi cuprinse intr-un atasament e-mail. 

Exista deja alte servicii precum Dropbox, Box, Google Drive, Microsoft OneDrive si WeTransfer. Insa daca nu v-ati abonat deja la acestea, Firefox Send poate fi o solutie, cel putin pentru fisierele de 1GB sau mai mici. (Pentru a va putea bucura de dimensiunea maxima de 2,5GB, trebuie sa configurati un cont Firefox). 

Firefox Send, care va fi disponibil si ca aplicatie Android, ilustreaza eforturile Mozilla de a se diversifica, dincolo de browserul Firefox. Organizatia non-profit, a carei misiune este de a ajuta oamenii online si de proteja confidentialitatea, a fost implicata, de asemenea, in politica neutralitatii retelelor, confidentialitatea Facebook si alte probleme. 

Desi numarul utilizatorilor scade gradual, Mozilla a lansat un proiect de reinnoire Firefox, denumit Firefox Quantum, care a marit viteza browserului. Firefox Send este un efort adiacent de a oferi servicii membrilor, pentru a avansa misiunea Mozilla. 

Mozilla sustine ca Firefox Send se concentreaza asupra confidentialitatii si foloseste criptarea pentru a proteja fisierele. "Din moment ce nimic nu ajunge in cloud, informatiile dvs. personale raman private", a declarat Mozilla intr-un videoclip explicativ Firefox Send. 

Fisierele Firefox Send sunt disponibile pana la 7 zile si pot fi protejate prin parola. De asemenea, puteti limita numarul de descarcari ale acestora. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate