Cautare


15 Martie 2019
DuckDuckGo este acum o optiune implicita pentru motorul de cautare in Chrome

Google a inclus motorul privat de cautare DuckDuckGo in lista sa actualizata de motoare de cautare prestabilite poentru Chrome 73, lansata marti de catre gigantul in materie de cautare. TechCrunch a raportat aceasta informatie anterior.

"Incepand cu Chrome M73, am actualizat lista de motoare de cautare prestabilite disponibile in setarile Chrome", a declarat un purtator de cuvant al Google. "Noua lista se bazeaza pe popularitatea motoarelor de cautare, determinand utilizarea datelor disponibile publicului". 

Pentru a schimba motorul dvs de cautare prestabilit in Chrome, accesati "Settings", apoi "manage search engines". DuckDuckGo apare acum in lista motoarelor de cautare prestabilite, impreuna cu Google, Bing si Yahoo. 

DuckDuckGo a devenit popular in randul utilizatorilor ingrijorati cu privire la incalcarea confidentialitatii. Fondat in 2008, DuckDuckGo permite utilizatorilor sa realizeze cautari online anonime. Motorul privat de cautare a declarat in octombrie ca a ajuns la 30 milioane de cautari. 

"Suntem bucurosi ca Google a recunoscut importanta oferirii unei optiuni de cautare privata utilizatorilor", a declarat un purtator de cuvant al DuckDuckGo. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate