Cautare


Cum sa programati e-mail-uri in Gmail
08 Aprilie 2019 Internet

Cum sa programati e-mail-uri in Gmail

Iata cum veti putea trimite in viitor un e-mail folosind Gmail fara a fi nevoie sa va aflati pe dispozitivul dvs. sau sau folositi servicii sau extensii ale unor terte parti.

Doriti sa compuneti un e-mail acum, dar sa il programati pentru a fi trimis in viitor? Google lanseaza aceasta functie ca o caracteristica pentru Gmail. 

Functia sarbatoreste cea de-a 15 aniversare a Gmail. 

Caracteristica este destul de usor de folosit. Daca accesati Gmail prin intermediul browserului, dupa ce ati compus e-mail-ul, faceti click pe sageata de langa butonul de expediere, apasati Programare si apoi alegeti cand sa fie trimis mesajul. 

Daca accesati serviciul prin intermediul aplicatiei Gmail, apasati cele trei puncte de langa sageata pentru expediere, apoi selectati Programare trimitere. Din nou, va aparea un meniu care va va permite sa alegeti cand doriti sa trimiteti mesajul. 

Daca ulterior alegeti sa reprogramati mesajul, puteti face acest lucru prin deschiderea e-mail-ului si repetafrea pasilor anteriori. Puteti, de asemenea, alege sa stergeti mesajul. 

Functia "scrie acum, trimite mai tarziu" este in prezent in curs de lansare pe platforma catre utilizatori, deci este inca posibil sa nu aveti acces la ea.
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate