Cautare


Noul browser web Opera Reborn 3 prezinta un portofel pentru moneda digitala incorporat
10 Aprilie 2019 Internet

Noul browser web Opera Reborn 3 prezinta un portofel pentru moneda digitala incorporat

Cea mai recenta versiune a browserului web Opera a fost lansata marti pentru Mac, Windows si Linux. Opera 60, denumita Reborn 3, include un portofel cryptocurrency, Web 3 explorer si un VPN gratuit.

Reborn 3 a crescut caracteristicile de confidentialitate si securitate, incluzand un ad-blocker incorporat, a declarat compania intr-un comunicat. La fel ca versiunile anterioare ale Opera, ofera o retea virtuala privata (VPN) nelimitata, care cripteaza informatiile si ascunde locatiile geografice ale utilizatorilor. 

Opera a mai declarat ca este primul browser major care include un explorer pentru Web 3, un "internet al viitorului" bazat pe blockchain. Web 3 este un termen umbrela pentru un grup de tehnologii - inclusiv blockchain si cryptocurrency - despre care sustinatorii afirma ca va ajuta la lansarea unui internet descentralizat. Opera a sustinut ca utilizatorii pot explora Web 3 prin introducerea adresei unei aplicatii Web 3 in bara de cautare Opera. 

"Cu cat mai mult timp petrecem online, cu atat avem mai multa nevoie de instrumente care ne ajuta sa controlam securitatea si confidentialitatea vietilor noastre digitale", a declarat Krystian Kolondra, vicepresedinte executiv si director browser la Opera. "Cu aceasta actualizare majora, facem primul pas in Web 3, noul Web, unde utilizatorii detin controlul. Credem ca fiecare browser din 2019 ar trebui sa fie Web 3 - ready". 

Opera aduce, de asemenea, functia Crypto Wallet pe browserul desktop. A declarat ca se va sincroniza cu Crypto Wallet in Opera pentru Android. Functia Wallet va fi lansata si pentru iOS in viitor. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate