Cautare


Google va
03 Mai 2019 Internet

Google va "sterge automat" istoricul de urmarire web

Google va oferi utilizatorilor optiunea de a sterge automat istoricul cautarilor si locatiilor dupa trei luni.

Gigantul in materie de cautare deja permite stergerea manuala a datelor colectate atunci cand utilizatorii folosesc produse precum YouTube, Maps si Search. 

Acum, in incercarea de a oferi mai mult control asupra datelor personale, va oferi optiunea de stergere automata dupa trei luni sau dupa 18 luni. 

Google a declarat ca noile instrumente vor aparea in "urmatoarele saptamani". 

Gigantul in materie de cautare s-a confruntat cu critici cu privire la datele personale pe care le colecteaza. In noiembrie, a fost acuzat ca urmareste oamenii chiar si in cazul in care acestia si-au dezactivat istoricul locatiilor. 

La inceputul acestei luni, spre surprinderea multora, Google a declarat ca recenzorii umani au ascultat uneori inregistrari vocale de pe speakere Home si de pe aplicatia Assistant. 

In prezent, istoricul web si urmarirea locatiei pot fi "intrerupte" in pagina de setari pentru fiecare cont. 

Insa, in urmatoarele saptamani, compania va oferi optiunea de eliminare automata a acestor date atunci cand acestea au cateva luni vechime.

Cu toate acestea, nu va oferi stergerea automata a istoricului vizionzarilor YouTube sau a comenzilor vocale emise prin Home si Assistant. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate