Cautare


17 Iulie 2019
Twitter si-a reproiectat site-ul web pentru a facilita navigarea

Site-ul Twitter asa cum il stiati va apartine in curand trecutului. Compania a anuntat luni ca a reproiectat site-ul pentru a facilita navigarea utilizatorilor pe reteaua sociala.

Noul aspect desktop incepe sa fie lansat la nivel mondial astazi. Twitter a testat diferite layout-uri pentru site in acest an si a ales unul dupa ce a primit mii de raspunsuri de la utilizatori. 

Site-ul actualizat include mai mult spatiu alb si mai putin gri. Tweet-urile dvs. sunt inca afisate in mijlocul paginii. Pe vechiul website, tab-urile pentru Home, Moments, Notifications si Direct Messages se aflau in partea de sus. Acum, shortcut-urile sunt in partea stanga si includ tab-uri pentru marcaje, liste si profilul dvs. Tab-ul Explore al site-ului va include mai multe videoclipuri live si continut local personalizat pentru utilizatori, potrivit companiei. 

Hashtag-urile trending sunt acum in partea dreapta in loc de stanga. Twitter a modificat, de asemenea, si mesajele directe, astfel incat utilizatorii pot vedea subiectele de conversatie ale altor utilizatori din aceeasi pagina, in loc sa fie nevoiti sa treaca la un alt ecran. 

Compania a informat ca ofera utilizatorilor teme si optiuni de culoare pentru website, impreuna cu doua optiuni pentru modul intunecat. O versiune, numita "Dim", are un fundal gri-albastru. Cealalta optiune, denumita "Lights Out", transforma fundalul in negru. 

Twitter, care are peste 330 de milioane de utilizatori activi lunar, s-a straduit sa atraga mai multi oameni pe site. Conversatiile pe Twitter pot fi mai greu de urmarit, mai ales atunci cand o multime de oameni comenteaza in acelasi timp. Compania s-a confruntat, de asemenea, cu critici privind faptul ca nu face suficient de mult pentru combaterea bullying-ului si hartuirii, insa incearca sa fie mai proactiva in ceea ce priveste semnalarea acestor tweet-uri. 

Acum, compania va trebui sa astepte sa vada daca aceasta reproiectare ii va determina pe utilizatori sa ramana conectati la site. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate