Cautare


05 August 2019
Facebook si Instagram, afectate de o aparenta interupere la nivel global

Utilizatorii retelelor sociale s-au plans de faptul ca nu au putut sa impartaseasca actualizarile de status sau fotografiile

Multi utilizatori ai Facebook si Instagram au fost in imposibilitatea de a accesa serviciile retelei sociale duminica, intr-o aparenta intrerupere la nivel global. Se pare ca problema a aparut in jurul orei 06:30 a.m. PT, potrivit Down Detector. 

Utilizatorii Instagram s-au plans de faptul ca nu au putut sa se contecteze la conturile lor, in timp ce utilizatorii Facebook au sustinut ca au intampinat probleme in impartasirea actualizarilor statusurilor si a fotografiilor sau videoclipurilor. Utilizatorii din SUA, Canada, Australia si din parti ale Asiei s-au plans de lipsa accesului. 

"Fiecare comentariu pe care il fac este sters pentru ca contravine standardelor comunitatii", a scris Christine Caro duminica dimineata pe Isitdownrightnow.com. 

Facebook nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate