Cautare


Google Images a fost reinnoit, punand accentul pe cumparaturi
07 August 2019 Internet

Google Images a fost reinnoit, punand accentul pe cumparaturi

Fotografiile produselor vor afisa acum informatii despre preturi, disponibilitate si recenzii.

Google Images obtine un aspect nou. Gigantul in materie de cautare a declarat marti ca lanseaza o reproiectare a motorului sau de cautare pentru fotografii. 

Odata cu actualizarea, atunci cand cautati ceva si faceti click pe o fotografie, imaginea ramane marita intr-un panou in partea dreapta a ecranului, in timp ce derulati in jos pentru a vedea mai multe fotografii. Veti putea, de asemenea, sa vedeti fotografiile pe care le-ati marit anterior, apasand butonul "back". Fotografiile vor avea mai multe informatii despre paginile lor sursa, astfel incat puteti evita sa faceti click pe anumite link-uri. 

Reproiectarea va pune accentul pe cumparaturi. Daca faceti click pe imaginea unui produs, vor fi afisate informatii despre marca, pret, recenzii si disponibilitate. 

Google Images a fost lansat pentru prima data in 2001 - un raspuns al Google la faptul ca oamenii cautau foarte des imagini cu Jennifer Lopez in faimoasa rochie verde purtata la Grammy cu un an inainte. Instrumentul de cautare a fotografiilor beneficiaza rar de actualizari, insa Google a oferit un preview al unora dintre modificarile de joi in septembrie, in cadrul unui eveniment prin care s-au sarbatorit 20 de ani de cautare Google. 

Actualizarea vine intr-o perioada in care Google pune mai mult accentul pe cumparaturile online. In luna mai, Google a anuntat ca revizuieste Google Shopping pentru a include optiuni de cumparare a produselor din magazinele fizice sau direct de pe site-ul Google insusi. Compania a declarat, de asemenea, ca va permite oamenilor sa cumpere produse prin videoclipuri YouTube. 

Insa accentul pus pe cumparaturi a provocat Google probleme in trecut. In urma cu doi ani, Comisia Europeana a amendat Google cu 2,7 miliarde de dolari pentru favorizarea propriilor servicii de cumparaturi in rezultatele cautarii, in detrimentul celor rivale. Pentru actualizarea Google Images, toate noile informatii despre cumparaturi sunt rezultatul cautarii organice, iar nu al reclamelor platite, a declarat un purtator de cuvant al Google. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate