Cautare


14 August 2019
Rusia avertizeaza Google cu privire la videoclipurile despre proteste

Guvernul rus a avertizat gigantul internet Google sa impiedice utilizatorii sa foloseasca serviciul sau de streaming video YouTube pentru a face publice evenimente ilegale de protest in timpul alegerilor locale din Moscova.

Roskomnadzor, cunoscut si drept Serviciul Federal pentru Supravegherea Comunicatiilor, a Tehnologiei Informatiei si Mass Media, a declarat ca este ingrijorat cu privire la un instrument de publicitate pe care YouTube il foloseste pentru a promova canalele.

Agentia guvernamentala a declarat ca YouTube trimite notificari catre utilizatori, indiferent daca acestia sunt sau nu abonati ai unui canal privat. 

Roskomnadzor a declarat ca daca Google nu raspunde scrisorii sale, "Federatia Rusa va considera acest lucru drept o ingerinta in afacerile suverane ale statului, precum si o influenta ostila si obstructionarea organizarii alegerilor democratice din Rusia". 

Guvernul rus ar urma, astfel, sa ia masuri impotriva Google, a adaugat agentia de stat. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate