Cautare


19 August 2019
Instagram are un plan pentru combaterea stirilor false

Instagram testeaza o noua modalitate pentru combaterea stirilor false.

Platforma social media adauga o optiune pentru utilizatori pentru raportarea postarilor despre care ei cred ca nu sunt tocmai in regula sau care contin informatii false. 

Odata ce utilizatorii Instagram vor folosi noul instrument "informatii false" pentru a raporta continut, compania sustine ca va folosi aceste rapoarte pentru a instrui inteligenta artificiala sa caute continut fals in viitor. 

Momentan, instrumentul este disponibil doar pentru utilizatorii din SUA, insa Instagram spera ca toti utilizatorii din lume il vor putea folosi in decurs de doua saptamani, prin intermediul functiei de raportare. 

De ce face Instagram asta? Ei bine, in prezent exista multe informatii false pe internet. 

Facebook, care detine Instagram, vrea sa imbunatateasca modul in care trateaza dezinformarea si doreste ca si utilizatorii sa se implice.

Stephanie Otway, din cadrul Facebook, a declarat: "Acesta este un prim pas, deoarece lucram la o abordare mai cuprinzatoare pentru combaterea dezinformarii". 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate