Cautare


03 Noiembrie 2011
Sfatulparintilor.ro anunta lansarea noii versiuni si parteneriatul cu www.antena3.ro

O noua versiune a siteului de parenting Sfatulparintilor.ro a fost lansata cu ocazia sarbatoririi unui an de la lansarea sa. Sfatulparintilor.ro 2.0 lanseaza si implementeaza zilnic conceptul de parenting news si este providerul exclusiv al sectiunii Familie pentru portalul de stiri www.antena3.ro

O noua versiune Sfatulparintilor.ro a fost lansata cu ocazia sarbatoririi unui an de la lansarea portalului de sfaturi pentru parinti. Noua varianta pune in valoare elementul de identitate specific site-ului: informatia zilnica, relevanta si bogata oferita parintilor preocupati sa isi creasca si educe copiii fara a uita de echilibrul personal, principala responsabilitate pentru orice un adult inteligent.

Sfatulparintilor.ro lanseaza astfel conceptul de parenting news: informatia de calitate necesara unui adult pentru a fi echilibrat in toate domeniile vietii sale (relatia cu copilul si cu partenerul, sanatate, ingrijire, nutritie, echilibru sufletesc si emotional, stare de bine mentala) pentru a fi un bun parinte pentru copilul sau.

Structurat in stil usor de utilizat de catre orice tip de consumator si sustinand vizual conceptul de news parenting, noul Sfatulparintilor.ro se adreseaza parintilor activi, dinamici, ocupati, care au nevoie sa fie informati zilnic cu privire la tot ce este mai bun pentru bunul mers al familiei, locul de unde isi incarca bateriile pentru o viata fericita.

Asa cum este firesc, conceptul de news parenting trebuie sa aiba un partener de stiri pe masura, asa incat Sfatulparintilor.ro este providerul zilnic exclusiv al sectiunii Familie pentru www.antena3.ro.

Care este promisiunea Sfatulparintilor.ro? De a fi prezent zilnic, 24 din 24, pentru parintii de astazi care au nevoie de unsfat profesionist pe orice domeniu de viata si familie, ca sa decida in cunostinta de cauza ce e mai bine pentru familia lor.

Succesul Sfatulparintilor.ro - care a evoluat ajungand la peste 3.500 materiale,  40.000 de vizitatori unici in fiecare luna si 12.000 fani in reteaua de socializare Facebook – are la baza atat informatia cat si comunitatea de parinti deschisi la suflet si la minte, care se sustin reciproc si sunt prezenti unii pentru ceilalti cu un sfat, retete, informatii de ultima ora si o mana de ajutor la momentul potrivit.

Echipei redactionale Sfatulparintilor.ro, alcatuita din oameni de media si jurnalism cu experienta de peste 15 ani, li se alatura specialisti in psihologie, relatii de cuplu, nutritie, neonatologie, fitness/sport si mentinerea conditiei fizice.

Tot ce este de interes pentru familie se gaseste pe Sfatulparintilor.ro: alimentatia sanatoasa, job, bani, cariera, sex, relatii, frumusete si stil, relaxare si wellness. Oaza inspirationala si emotionala, site-ul se preocupa si de sanatatea fizica si mentala, comportamentul si dezvoltarea copiilor, articole dedicate taticilor, dar si parintilor de bebelusi.

Sfatulparintilor.ro ofera oricarui partener de business o platforma solida si creativa de comunicare si expunere a brandului si mesajului sau catre un public de calitate.

Despre EVALUARI IMOBILIARE Srl

Compania exista de 6 ani, avand afaceri in mai multe domenii de activitate printre care si licenta, dezvoltarea si implementarea de proiecte online; echipa Sfatulparintilor.ro s-a infiintat in noiembrie 2010 si isi desfasoara activitatea cu o echipa de 8 profesionisti in online, marketing, pr, comunicare si jurnalism.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate