Cautare


07 Februarie 2017
Nintendo inceteaza productia Wii U

Firma japoneza a incetat in mod oficial sa produca Wii U, cea mai prost vanduta consola de jocuri a companiei de pana acum.

O nota pe site-ul japonez Nintendo a confirmat ca productia consolei s-a incheiat. 
Mai mult, Nintendo a dezvalu8it ca jocul final pentru Wii U, Project Giant Robot, a fost anulat. Un purtator de cuvant al companiei a declarat pentru Polygon: "Am luat aceasta decizie dupa ce am analizat strategia noastra generala de produse si dezvoltare". 

Decizia vine dupa ce in ianuarie Nintendo a confirmat ca The Legend of Zelda: Breath of the Wild va fi ultimul titlu first-party pentru Wii U, compania concetrandu-si intreaga atentie pe viitoarea consola Switch.

Cu cele 13,56 milioane de unitati vandute in patru ani, Wii U este cea mai prost vanduta consola Nintendo de pana acum. Prin comparatie, Wii s-a vandut in 100 milioane de unitati, in timp ce PS4 tocmai a trecut de pragul de 50 de milioane. 

Nintendo spera, fara indoiala, ca Switch, care va fi lansata in 3 martie, se va descurca mai bine.
Jocurile disponibile la lansarea Nintendo Switch vor include The Legend of Zelda: Breath of the Wild si 1-2 Switch, un mini-joc conceput pentru a scoate in evidenta noile controllere Joy-Con. 
Mario Kart 8 Deluxe va sosi in aprilie, Splatoon 2 in vara, iar un nou titlu Mario, denumit Super Mario Odyssey, va sosi in preajma Craciunului. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate