Cautare


10 Martie 2017
ASUS organizeaza cel mai lung turneu offline de gaming din Romania in Plaza Mall Bucuresti

ASUS organizeaza cel mai lung turneu offline de gaming din Romania, in perioada 10 Martie - 2 Aprilie 2017, in Plaza Mall Bucuresti. Pasionatii de gaming din capitala si nu numai, sunt asteptati sa testeze cele mai puternice sisteme ASUS ROG si sa participe la turneele de CS:GO, FIFA si Hearthstone. Cei mai buni dintre acestia vor fi premiati cu rucsacuri ROG Shuttle, casti Cerberus si tastaturi ASUS GK100.

Prima zi a turneului va consta in sesiuni de gaming deschise tuturor, iar sambata, 11 martie 2017 se va da startul turneului de FIFA. Evenimentul va fi completat de consursul de Cosplay, ce va reuni pe podiumul amplasat in Plaza Mall cele mai detaliate costume inspirate din jocuri. 

Competitiile de gaming se vor desfasura pe calculatoarele ASUS ROG G20 echipate cu procesoare Intel Core i7 si monitoarele ASUS MG248Q. Tot in cadrul acestui eveniment vor fi expuse pentru public cele mai noi sisteme de gaming de la ASUS cum ar fi: ROG G752VS, ROG G20CL, ROG GT51CH, ROG GR8 II, monitoarele PG258Q, PG348Q, MG279H si multe altele. 

Alaturi de produsele expuse, ce vor putea fi testate de catre public, ASUS va oferi si alte premii cum ar fi bratari ROG, sepci si tricouri. 

Desktopul compact ASUS ROG G20
ASUS ROG G20 este un sistem desktop foarte compact cu un volum de 9,5 litri, motorizat de cea de a saptea generatie de procesoare Intel Core i7. 

Placile video NVIDIA GeForce GTX 1070 Turbo vin sa completeze configuratiile de top in care acest model este disponibil, furnizand detalii grafice impresionante, cerute de cele mai noi jocuri din categoria AAA. ROG G20 mai dispune de iluminatul ASUS Aura, amplificator audio pentru casti cu DAC ESS SABRE HiFi si softwareul exclusiv Aegis III.

Desktopul ASUS ROG GT51CH 
ASUS ROG GT51CH este un desktop echipat cu tot ce ofera mai bun tehnologia actuala. ROG GT51CH dispune de doua placi NVIDIA GeForce GTX 1080 in configuratie 2-way SLI si de un procesor Intel Core i7-7700K ce poate fi supratactat la frecvente foarte ridicate gratiei sistemului de racire cu lichid. 

Desktopul poate rula jocul Watch Dogs 2 cu un framerate mediu de 67 cadre pe secunda. Utilizatorii nu vor mai trebui sa astepte un timp indelungat pentru instalarea jocurilor mari. GT51CH dispune de SSD-uri NVMe PCIe RAID 0 ce ofera viteze de transfer de pana la 3.2Gbps.

Monitorul de gaming ASUS MG248Q
Concurentii inscrisi, precum si vizitatorii standului ASUS amplasat in Plaza Mall Bucuresti, mai pot vedea la lucru monitoarele ASUS MG248Q, dedicate pasionatilor de gaming. MG248Q este un monitor Full HD de 24 de inci, care ofera un timp de raspuns foarte rapid, de 1ms, si o rata de reimprospatare impresionanta, de 144Hz. 

Monitorul dispune de optiuni de conectivitate multiple, inclusiv port-uri dual-link DVI-D, DisplayPort 1.2, si HDMI(v1.4), astfel incat poate fi conectat cu usurinta la o gama larga de surse video. De asemenea, are o rama subtire, cu grosime de doar 1 cm, ideala pentru crearea unor configuratii multi-monitor. 


Despre ASUS:
ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer si producatorul celor mai vandute si mai premiate placi de baza, este lider intre companiile noii ere digitale. ASUS proiecteaza si fabrica produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitala de acasa, lucrul de la birou si activitaţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include placi de baza, placi video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea si telefoane mobile. 

Urmarind inovaţia si respectand promisiunea calitaţii, ASUS a obţinut 4368 de distincţii in anul 2015 si este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Avand peste 17000 de angajaţi in intreaga lume si o echipa R&D de elita formata din 5500 de ingineri, compania a realizat o cifra de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD in 2015.

Marcile si produsele mentionate sunt marci inregistrate ale respectivelor companii.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate