Cautare


Super Mario Run ajunge pe Android in aceasta saptamana
21 Martie 2017 Jocuri

Super Mario Run ajunge pe Android in aceasta saptamana

Dupa 3 luni de exclusivitate Apple, Super Mario Run va ajunge in sfarsit pe Android. Jocul se va lansa in 23 martie, potrivit unui tweet Nintendo de vineri.

Super Mario Run este o parte importanta a strategiei mobile Nintendo. Jucatorii iOS au descarcat jocul de 40 de milioane de ori in primele patru zile. acestea fiind spuse, doar 5% dintre jucatori au platit 10 dolari pentru deblocarea versiunii complete. Aducerea jocului pe Android l-ar expune la un public mult mai larg.

Nintendo a dezvaluit ca versiunea 2.0 va fi disponibila pentru jucatorii iOS in aceeasi zi (este aceeasi versiune care vine pe Android). Un tweet de pe contul japonez Mario Run a previzualizat unele caractere pe noua versiune, inclusiv 4 Yoshi diferite. Nu se stie daca vor fi adaugate noi niveluri. 

Veti avea posibilitatea de a va pre-inregistra pentru a descarca Super Mario Run din Google Play Store (aceasta caracteristica a fost disponibila din decembrie).

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate