Cautare


07 Aprilie 2017
Specificatiile Project Scorpio, dezvaluite: Viitorul Xbox va avea multa putere

Anul trecut, Sony a lansat PlayStation 4 Pro, o versiune mai puternica a PS4, care permite jucatorilor sa joace anumite jocuri la rezolutii mai mari. Microsoft are Xbox One S si Xbox One. Insa Project Scorpio - care va sosi in patrulea trimestru al anului 2017 - ar trebui sa duca lucrurile la un cu totul alt nivel.

Microsoft a lansat specificatiile noului produs. Nu se cunoaste inca cum va arata noua consola, cat va costa sau cum vor arata jocurile pe aceasta. 

Iata specificatiile noii console, potrivit Eurogamer Digital Foundry, care a beneficiat de un preview exclusiv al consolei din partea Microsoft:
CPU: 8 nuclee x86 personalizate, tactate la 2.3GHz
GPU: 40 unitati de calcul personalizate la 1,172MHz
Memorie: 12 GB GGDR5
Latime de banda de memorie: 326GBps
Hard drive: 1TB (2.5 inch)
Unitate optica: 4K UHD Blu-ray

Larry "Major Nelson" Hryb, director de programare pentru Xbox Live, a postat despre aceasta dezvaluire, incluzand imagini de inalta rezolutie a Project Scorpio system-on-a-chip. Un purtator de cuvant al Xbox a confirmat pentru CNET ca toate specificatiile tehnice si informatiile din articolele si clipurile video Digital Foundry sunt corecte. 

Microsoft va prezenta noua consola in intregime in cadrul conferintei de presa E3 din iunie. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate