Cautare


17 Mai 2017
Nintendo creaza Legend of Zelda pentru telefoane

Eroul Link imaginat de Nintendo se va aventura in curand pe iPhone sau Android, potrivit unui raport Wall Street Journal.

Legend of Zelda: Breath of the Wild este un hit pe consola Nintendo Switch, un dispozitiv hibrid. Wall Street Journal a raportat ca Nintendo dezvolta aplicatia Legend of Zelda pentru dispozitive Apple iOS si Google Android.

Jocurile Zelda sunt de multa vreme disponibile pe dispozitivele mobile Nintendo, insa o versiune pe telefon ar putea aduce fransizei o audienta mult mai mare. De asemenea, Nintendo ar putea lua in calcul si lansarea Super Mario Run pe telefoane.

Nu se stie inca daca versiunea pe telefon a jocului va avea o grafica 3D in Breath of the Wild, sau va avea efectele vizuale mai simpliste precum cele din versiunea pentru consolele Nintendo.

Compania este implicata masiv in crearea versiunile pentru iOS si Android a jocurilor sale. O versiune mobila a Animal Crossing este asteptata in cursul acestui an. Raportul sugereaza ca Zelda va fi lansata dupa Animal Crossing.

Daca Nintedo lanseaza versiunea mobila a Zelda, jocul se va alatura actualelor versiuni pentru telefoane mobile a Fire Emblem Heroes si Miitomo.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate