Cautare


06 Iulie 2017
Jocul video chinez care limiteaza timpul pentru copiii sub 12 ani

Honor of Kings de la Tencent nu va permite copiilor sa joace mai mult de o ora.

Tencent, cea mai mare companie de gaming online din lume, va limita timpul zilnic de joc pentru cel mai popular joc al sau. Titlul Honor of Kings are acum o limita de o ora pe zi pentru copiii cu varsta sub 12 ani. Jucatorii intre 12 si 18 ani vor fi limitati la 18 ore pe zi. 

Potrivit Reuters, limitele reprezinta un raspuns din partea educatorilor si parintilor ingrijorati ca copiii au devenit dependenti de joc. Sistemul se bazeaza pe o legatura intre conturile copiilor si cele ale parintilor, care pot monitoriza timpul de joc al copiilor lor. 

Tencent nu a raspuns imediat solicitarii de comentarii. 

Academia Americana de Pediatrie recomanda copiilor mai tineri (cu varste intre 2 si 5 ani) sa nu petreaca mai mult de o ora pe zi in fata ecranului, iar "pentru copii cu varsta de peste 6 ani, sa se instituie limitari consistente ale timpului petrecut folosind media". Modalitati de a institui o limita pentru copii sunt serviciul Amazon FreeTime si PBS Kids Playtime Pad. 


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate