Cautare


18 Iulie 2017
Atari dezvaluie primele imagini cu noua sa consola Ataribox

Firma de gaming a prezentat imagini frontale cu noua sa consola Ataribox, prima consola fizica de gaming a companiei din peste 20 de ani.

Desi firma nu a indicat inca specificatiile noii sale masini de gaming, se stie ca aceasta va fi negru lucios cu linii in relief si spate ridicat, in amintirea consolei originale lansate in 1977. Atari a declarat ca noua consola va fi lansata in doua versiuni, una cu un panou frontal din lemn sau sticla si o editie negru/rosu. 

Se cunoaste, de asemenea, ca noua Ataribox va contine cun cititor de carduri SD, patru slot-uri USB si un conector HDMI. 

Atari a declarat anterior ca, desi va relansa jocuri clasice pentru consola Ataribox, inclusiv Pac-Man, Pong, Space Invaders si Asteroids, va oferi si un continut gaming modern. 

Directorul executiv Atari, Fred Chesnais, a declarat luna trecuta pentru site-ul Gamesbeat ca dispozitivul se va baza pe tehnologia PC, sugerand ca va fi mai mult decat un simplu dispozitiv retro. 
"Am revenit in afacerea hardware", a declarat Chesnais in cadrul conferintei de jocuri E3 din acest an. 

Desi nu se cunosc prea multe despre Ataribox, exista deja un val de entuziasm cu privire la revenirea brandului care, in esenta, a inceput totul. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate