Cautare


24 Iulie 2017
16 echipe romanesti lupta in etapa locala ROG MASTERS, campionatul global ce ofera premii de jumatate de milion de dolari

ASUS Republic of Gamers Romania demareaza turul offline ROG MASTERS 2017 Open Qualifier Romania, ce se va desfasura in perioada 21-23 iulie la Auditorium Pallady din Bucuresti. Castigatorii vor accede in etapa regionala ROG MASTERS 2017, campionatul global oferind premii in valoare de jumatate de milion de dolari.

Competitia ROG MASTERS 2017 cuprinde doua jocuri: Dota 2 si Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Pentru fiecare titlu in parte, semifinalele vor reuni cate opt echipe locale rezultate in urma precalificarilor online. 

Concursurile se vor desfasura pe statiile de gaming ASUS ROG G20 echipate cu procesoare Intel Core i7 de generatia a 7-a, folosindu-se perifericele furnizate de ASUS Romania. Pentru informatii actualizate in timp real, va invitam sa urmariti pagina de Facebook si evenimentul aferent: https://www.facebook.com/asusrog.ro/. Competitiile vor fi transmise live pe canalul oficial de Youtube: www.youtube.com/user/ASUSRomania.

"Republic of Gamers este cel mai popular brand de hardware de gaming din Romania, oferind cel mai variat si performant portofoliu din piata. in ultimii cinci ani, ne-am implicat in majoritatea evenimentelor ce au atras comunitatile locale de jucatori si am derulat propriile turnee in principalele orase din tara. Ne bucuram sa aducem in premiera in Romania un eveniment global precum ROG Masters, oferindu-le gamerilor romani – fie ei amatori sau profesionisti - prilejul de-a accede intr-o competitie de top, dotata cu premii in valoare de 500.000 de dolari", a declarat Ciprian Donciu, Country Manager ASUS Romania.

Echipele din toate colturile lumii vor lupta intr-o serie de 30 de turnee de calificare si patru calificari regionale (EMEA, America, APAC si China). Castigatorii acestor turnee de calificare vor da piept cu echipele de profesionisti, din cele patru regiuni, pentru un loc in Marea Finala din noiembrie 2017.

Semifinalistii ROG MASTERS 2017 Open Qualifier Romania
Echipele semifinaliste la Counter-Strike sunt: Global Offensive (CS:GO) sunt: Invictus Aquilas, Someone Stole My SweetRoll, Ayro Gaming eSports, AirWalk, RedFear eSports, 79’ers, Nexus si cooL Gaming. Cele opt echipe semifinaliste la DOTA 2 sunt urmatoarele: TEAMMORIARTY, Foaks, Xyber Gaming, Zarzavaturile Ucigase, Asasinii lui MMET, Team D-PLAY, TeG, Piratii din Carpati. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial:
https://www.rog-masters.com/en/start

Programul este urmatorul:
- Competitia DOTA 2: 21 iulie 2017
- Competitia CS:GO: 22 iulie 2017
- Finalele locale: 23 iulie 2017

Acces gratuit pentru fani
Sustinatorii jucatorilor si fanii sportului electronic pot asista live la competitiile din weekend-ul 21 – 23 iulie 2017, accesul realizandu-se pe baza unor invitatii electronice gratuite.

Despre ASUS:
ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer si producatorul celor mai vandute si mai premiate placi de baza, este lider intre companiile noii ere digitale. ASUS proiecteaza si fabrica produse ce satisfac perfect cerintele actuale privind experienta digitala de acasa, lucrul de la birou si activitatile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include placi de baza, placi video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, solutii wireless, echipamente de retea si telefoane mobile. 

Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, ASUS a obtinut 4368 de distinctii in anul 2015 si este recunoscut pe plan global pentru revolutionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Avand peste 17000 de angajati in intreaga lume si o echipa R&D de elita formata din 5500 de ingineri, compania a realizat o cifra de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD in 2015.

Marcile si produsele mentionate sunt marci inregistrate ale respectivelor companii.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate