Cautare


31 Iulie 2017
Nintendo a vandut 4,7 milioane de console Switch

Firma japoneza de gaming Nintendo a vandut 4,7 milioane de console Switch, de la lansarea din luna martie

Nintendo a anuntat castigurile sale din primul trimestru si a dezvaluit ca a vandut 1,97 milioane de unitati ale consolei hibrid in trimestrul care s-a incheiat in iunie. 

Anterior, Nintendo a declarat ca se asteapta sa vanda 10 milioane de unitati pana la sfarsitul anului si 13 milioane pana in aprilie 2018. 

Oamenii care au cumparat Nintendo Switch au cumparat si jocuri pentru aceasta consola. The Legend of Zelda: Breath of the Wild continua sa fie cel mai popular titlu al companiei si a vandut 1,6 milioane de copii in primul trimestru, numarul total al unitatilor vandute fiind de 3,92 milioane. Aceasta inseamna ca 82% dintre proprietarii de Switch detin Zelda. 

Mario Kart 8 Deluxe a vandut 3,54 milioane de copii de la lansarea sa din aprilie, in timp ce ARMS a vandut 1,18 milioane unitati in cele doua saptamani de la lansarea sa din 18 iunie. 

In total, Nintendo a vandut 13,6 milioane de jocuri pe consola Switch. 

Nu doar Switch genereaza venituri pentru companie. Nintendo 3DS s-a vandut intr-un milion de unitati in primul trimestru, impreuna cu 5,85 milioane unitati software. 

Incepand cu trimestrul viitor este de asteptat ca vanzarile sa creasca, Splatoon 2 lansandu-se la inceputul acestei luni, iar Super Mario Odyssey urmand sa apara in octombrie. 
Nintendo va incepe sa livreze consola retro SNES Classic in septembrie. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate