Cautare


22 August 2017
Microsoft a deschis pre-comenzile pentru Xbox One X, utilizatorii timpurii urmand sa primeasca o editie limitata a versiunii Project Scorpio a consolei.

Microsoft a dezvaluit Xbox One X Editia Project Scorpio in cadrul conferintei de presa Gamescom duminica. Singurele sale diferente sunt de ordin estetic, editia limitata a dispozitivului purtand brandul "Project Scorpio" atat pe consola, cat si pe controller, alaturi de un nou model exterior si un stand vertical.

Ambalajul este, de asemenea, usor diferit, iar Microsoft sustine ca acesta este "inspirat de Xbox-ul original". 

Microsoft sustine ca produce doar un numar redus de console Project Scorpio Edition si ca acestea vor fi disponibile doar pe perioada de precomanda. 

De asemenea, Microsoft a dezvaluit mai multe detalii despre consola sa standard Xbox One X duminica si a declarat ca masina cu capacitate 4K va oferi un joc mai fin la o rezolutie full Ultra HD, in timp ce cei cu ecrane de 1080p vor vedea ca jocurile ruleaza mai repede si mai usor decat inainte. 

Conceputa pentru a depasi Sony PS4 Pro, consola contine 6 teraflopi de putere grafica, 1TB stocare si 12GB GDDR5 RAM. 

Xbox One X va incepe sa fie livrat in 7 noiembrie la pretul de 449 lire sterline, iar Microsoft sustine ca vor exista 42 de noi titluri care vor fi lansate impreuna cu aceasta, dintre care 22 exclusiv pentru consola. Intre acestea se numara Forza Motorsport 7, Super Lucky's Tale si PlayerUnknown's Battlegrounds. 

In plus, Xbox One X va suporta toate jocurile si accesoriile Xbox One. 

Precomenzile pentru consola au putut fi realizate incepand cu duminica pe Amazon, insa consola deja apare ca fiind vanduta. 


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate