Cautare


07 Septembrie 2017
PlayerUnknown Battlegrounds vinde 10 milioane de copii

PUBG a vandut oficial 10 milioane de copii incepand cu luna martie, ceea ce reprezinta o realizare pentru orice joc care nu contine in numele sau cuvintele "Grand Theft Auto", "Mario", "Call of Duty" sau "Pokemon".

Insa PUBG nu este orice joc. La acest moment, este inca un titlu cu bug-uri, nefinalizat, Steam Early Access, cu doar un singur nivel care poate fi jucat. 

Si vanzarile par sa accelereze. Jocul pare sa fi trecut de la un milion de exemplare pe luna la doua milioane in iunie, iar acum pare sa se vanda in 3 milioane de exemplare pe luna. 

Spre exemplu, Zelda: Breath of the Wild, care a fost lansat tot in luna martie, a vandut doar 3,92 milioane copii in iulie. 

Dintre cele mai bine vandute 50 de jocuri din lume din toate timpurile (potrivit Wikipedia), doar unul ar putea servi drept precedent istoric: Minecraft, care a fost lansat in mod similar, neterminat, inainte de a deveni renumit. Minecraft s-a vandut in peste 121 milioane de copii. 

Insa nici chiar Minecraft nu a avut initial o astfel de popularitate virala, iar PUBG inca nici nu a ajuns pe Xbox, lucru care se va intampla in aceasta toamna. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate