Cautare


11 Septembrie 2017
Pokemon Go poate reduce "semnificativ" stresul, arata un studiu

Calatoria pentru "a-i prinde pe toti" in jocul de realitate augmentata Niantic va ajuta sa va reduceti nivelul de stres si ar putea avea "efecte pozitive" asupra sanatatii dvs. mintale, potrivit rezultatelor publicate joi de Universitatea Tokyo din Japonia.

Rezultatele celui mai recent studiu au fost colectate din sondaje efectuate pe 3.915 participanti din Japonia, care lucreaza cu norma intreaga. Jucatorii Pokemon Go care au jucat jocul mai mult de o luna au raportat ca au inregistrat niveluri de stres "semnificativ" mai reduse. 

"Imbunatatirea distresului psihologic a fost semnificativ mai mare in randul jucatorilor Pokemon Go decat in randul non-jucatorilor", a remarcat echipa. "Pokemon Go poate fi eficient pentru imbunatatirea distresului psihologic in randul muncitorilor". 

Pokemon Go, jucat de 65 milioane de oameni luna trecuta, va transforma intr-un antrenor Pokemon si va permite sa vedeti si sa prindeti monstri de buzunar ca si cum ar fi in lumea reala, cu ajutorul camerei telefonului si a tehnologiei AR. A depasit topurile din intreaga lume la lansarea sa anul trecut si a atras jucatorii tineri si in varsta. 

Desi jocul nu este foarte prietenos cu durata de viata a bateriei, au aparut mai multe studii care arata ca Pokemon Go poate fi bun pentru sanatatea dvs. Deoarece jocul implica deplasarea pe strazi pentru a gasi Pokemoni, acesta creste nivelul de activitate fizica al multor jucatori. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate