Cautare


13 Septembrie 2017
NES Classic va reveni in magazine in 2018

Daca nu ati reusit sa obtineti un NES Classic, veti avea aceasta sansa anul viitor.

Nintendo a confirmat prin intermediul Business Wire ca mai multe unitati ale consolei sale populare vor fi disponibile in 2018, in ciuda faptului ca firma a declarat anterior ca va inceta productia la sfarsitul lui 2017. 

Compania nu a oferit detalii suplimentare, insa a spus ca mai multe SNES Classic - mult asteptata viitoare consola - vor fi disponibile in SUA in ziua lansarii, 29 septembrie. 

Precomandarea haotica a SNES Classic a dezamagit jucatorii luna trecuta. Intr-un interviu pentru Financial Times, Presedintele Nintendo of America, Reggie Fils-Aime, a declarat ca problemele sunt "in afara controlului nostru". El a avertizat, de asemenea, impotriva cumpararii unei console online la supra-pret. 

"Va recomand sa nu supra-licitati pe un SNES Classic pe niciunul dintre site-urile de licitatie", a declarat Fils-Aime in cadrul Summit-ului pentru divertisment si tehnologie al Variety din L.A.. "Nu ar trebui sa platiti mai mult de 79,99 dolari". 

Nintendo nu a fost imediat disponibil pentru comentarii. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate