Cautare


20 Octombrie 2017
Actualizarea Nintendo Switch adauga captura video si transfer de date

Cu o saptamana inainte de lansarea marelui joc Switch, Super Mario Odyssey, consola a beneficiat de o importanta actualizare software. Aceasta adauga cateva noi functii interesant de incercat, insa nu abordeaza o problema persistenta.

Actualizarea Switch 4.0 va permite sa capturati imagini video, asa incat sa puteti distribui clipuri de jocuri de pe sistem. Anterior, se puteau efectua doar capturi de ecran. Clipurile dureaza 30 de secunde si nu toate jocurile suporta inca aceasta carasteristica de inregistrare. 

Actualizarea adauga, de asemenea, o modalitate de a transfera datele utilizatorului pe un al Switch, ceea ce era imposibil de facut inainte. 

Aceasta este o veste buna, insa transferul datelor este o miscare locala si nu asigura salvarea jocului sau datele software in Nintendo cloud. Astfel, daca pierdeti sau deteriorati Switch-ul, datele nu pot fi recuperate.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate