Cautare


31 Octombrie 2017
Nintendo Switch se asteapta sa depaseasca vanzarile Wii U in doar un an

Nintendo se asteapta ca noua sa consola Switch sa depaseasca vanzarile Wii U in doar 12 luni.

Firma a anuntat luni ca a vandut 4.89 milioane de dispozitive Nintendo Switch in ultimele 6 luni, vanzarile totale ale dispozitivului fiind de 7.63 milioane unitati.
Compania a declarat ca se asteapta sa vanda 14 milioane de unitati pana cand Switch implineste un an - in crestere fata de numarul de 10 milioane pe care compania il estima inainte.

Daca Nintedo isi atinge obiectivele nou-revizuite, Nintendo Switch ar putea depasi vanzarile predecesorului sau Wii U intr-un singur an. Consola Wii U a ajuns la vanzari de 13.56 milioane in durata sa de viata de 5 ani, in timp ce Wii-ul original a fost vandut in peste 100 milioane de unitati.

Potrivit unui raport al Reuters, cresterea cererii pentru Switch a determinat Nintendo sa creasca productia.
"Am crescut productia Switch pentru a raspunde cererii puternice din partea clientilor nostri, deoarece era greu pentru acestia sa cumpere consolele in magazinele retail", a declarat presedintele Nintendo, Tatsumi Kimishima.

In alta ordine de idei, Nintendo a sustinut a reusit sa vanda 22 milioane de jocuri in cel de-al doilea trimestru al anului 2017, aducand totalul la 27.5 milioane unitati vandute. Aceste numere nu includ vanzarile noului joc Super Mario Odyssey, insa includ cele 4.7 milioane de copii ale The Legend of Zelda: Breath of the Wild, cele 4.42 milioane de copii ale Mario Kart 8 Deluxe si cele 3.61 milioane unitati ale Splatoon 2. 

In general, Nintendo a inregistrat vanzari de 2.5 miliarde de lire sterline in ultimul trimestru, o crestere de 173% fata de aceeasi perioada a anului trecut.Profitul pentru perioada de 3 luni a ajuns la 334 milioane de lire sterline.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate