Cautare


03 Noiembrie 2017
Joaca Call of Duty: WWII in premiera pe sistemele ASUS Republic of Gamers la Game ON!

ASUS Republic of Gamers (ROG) participa la Game ON!, evenimentul de gaming organizat in centrul expozitional Romexpo din Bucuresti, in perioada 3-5 noiembrie 2017. Cele mai noi dispozitive ROG vor pune in valoare efectele grafice ale noului joc Call of Duty: WWII, a carui premiera va avea loc cu acest prilej.

Vizitatorii vor putea juca Call of Duty: WWII pe cele mai noi sisteme Republic of Gamers. Sesiunile free-to-play vor fi o ocazie excelenta pentru a testa desktopurile de gaming ROG G20 si laptopurile ROG G752 si ROG GL702. ASUS isi va rasplati fanii prezenti la stand cu tombole si concursuri, premiile constand in diverse materiale promotionale, dar si intr-un smartphone de ultima generatie - ASUS Zenfone 4 Selfie. 

Cu acest prilej, Call of Duty: WWII, noul joc de la Activision va putea fi rulat in premiera pe PC-urile Republic of Gamers. Jocul este un portret al celui de-al Doilea Razboi Mondial, vazut din perspectiva faimoasei Divizii 1 Infanterie a Statelor Unite. Experienta cinematica capteaza perfect eroismul soldatilor care au luptat intr-un razboi care a schimbat lumea pentru totdeauna. Modul multiplayer din Call of Duty: WWII este unul clasic, cu echipament si arme autentice, in locatii cunoscute din teatrul european de razboi.

Call of Duty: WWII poate fi jucat la cele mai inalte setari grafice pe sistemele Republic of Gamers. Desktopurile ROG GD30 si ROG GT51, sunt adevarate masinarii de gaming, fiind echipate cu procesoare de ultima ora, placi grafice supratactate si placi de baza ASUS, ce permit atingerea unor frecvente de lucru superioare. Pentru ca frecventele de lucru duse la extrem sa fie totusi mentinute sub control, ASUS a montat din fabrica un sistem de racire cu lichid. Desktopul ASUS ROG GT51 beneficiaza de configuratii de top, avand placi video NVIDIA GeForce GTX 1080 2-way SLI, ce pot reda efecte grafice 4K UHD cu adevarat uimitoare. 

Biletele si abonamentele la Game ON! sunt disponibile la pretul de 60 de lei pentru cele trei zile, in timp ce pretul pentru o singura zi variaza intre 25 si 40 de lei.

Despre ASUS:
ASUS face parte din lista "Celor mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune, fiind dedicata crearii de produse pentru un stil de viata inteligent in prezent si viitor. Portofoliul larg include liniile Zenbo, ZenFone si ZenBook, precum si o varietate de componente si dispozitive IT, alaturi de solutii AR, VR si IoT. ASUS are peste 17000 de angajati in intreaga lume, printre care si peste 5500 de talente R&D. Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, in 2016 ASUS a obtinut 4385 de distinctii si venituri de aproximativ 13,3 miliarde USD.

Marcile si produsele mentionate sunt marci inregistrate ale respectivelor companii.

Specificatiile, continutul si disponibilitatea produsului pot varia de la tara la tara, fara vreo notificare in prealabil. Performantele actuale pot varia in functie de aplicatii, mod de folosire, mediu si alti factori. Specificatiile complete sunt disponibile pe https://www.asus.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate