Cautare


13 Noiembrie 2017
HQ Trivia este noul joc mobil preferat cu un premiu in bani

Jocul HQ Trivia (in prezent doar pentru iOS) a fost in plina expansiune de la debutul sau de la inceputul lunii septembrie. Iata de ce: este un joc trivia live streaming pe care il puteti juca de pe iPhone, care incepe in fiecare zi la ora 3 p.m. EST si la ora 9 p.m. EST, unde, daca raspunderi corect la toate intrebarile, puteti castiga bani reali.

HQ Trivia a fost dezvoltat de catre Intermedia Labs, creatorul aplicatiei Vine. HQ Trivia este un live stream de doua ori pe zi (o data pe zi in weekend) care dureaza aproximativ 15 minute. 

Iata cum functioneaza: Va inregistrati atunci cand jocul este pe cale sa inceapa, iar dupa un scurt intro de la gazdele live, veti primi primele 12 intrebari trivia, cu trei variante de raspuns pentru fiecare. Aveti 10 secunde sa alegeti raspunsul inainte ca jocul sa se blocheze si sa fie dezvaluit raspunsul corect. Este suficient pentru a raspunde dar nu suficient pentru a cauta raspunsul corect pe Google. Daca raspundeti gresit la o intrebare, veti fi eliminat si puteti viziona restul show-ului fara a participa. Daca toate cele 12 raspunsuri sunt corecte, veti imparti fondul de premii cu ceilalti concurenti care au reusit acest lucru. 

Fondurile de premiere sunt de 500 dolari in timpul saptamani si de pana la 1.500 dolari la sfarsit de saptamana. In timpul jocului de vineri s-a anuntat un fond de premii de 5.000 dolari duminica. Fondurile de premii vor continua sa creasca pe masura ce toti mai multi oameni vor incepe sa joace.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate