Cautare


07 Decembrie 2017
Jocurile Nintendo vor aparea pe consola rivala

Nintendo va lansa pentru prima oara in ultimele decenii unele dintre jocurile sale populare pe consola unui producator rival.

Unele dintre jocurile mai vechi ale companiei de pe consola Wii vor aparea pe consola Nvidia Shield in china. 

Din punct de vedere istoric, Nintendo rareori si-a licentiat jocurile si caracterele producatorilor rivali de console. 
Gigantul japonez in materie de jocuri nu vinde in prezent cea mai recenta consola, Switch, in China. 

Piata jocurilor video in China a fost evaluata la 24 miliarde dolari in 2016.
Cu toate acestea, majoritatea oamenilor joaca pe PC-uri sau pe dispozitivele mobile, in ciuda faptului ca China si-a relaxat regulile privind vanzarea consolelor straine in 2014.

Printre jocurile Nintendo care vor fi disponibile pe Nvidia Shield se numara The Legend of Zelda: Twilight Princess, lansat prima data in 2006, si New Super Mario Bros Wii, din 2009.

Anterior, Nintendo nu a lansat jocuri pentru alte console decat dispozitivele proprii. Cu toate acestea, a experimentat cu jocuri mobile, precum Super Mario Run si Animal Crossing: Pocket Camp. 

Titlurile Wii care vor fi relansate pentru Nvidia Shield vor avea o grafica imbunatatita la high-definition si vor fi transmise prin intermediul platformei Nvidia Geforce Now. 

"Nvidia a incheiat un parteneriat cu Nintendo prin furnizarea procesorului au Tegra X1 pentru utilizare in consola Switch. Acest acord de continut este extensia parteneriatului si ofera beneficii ambelor parti", a declarat Piers Harding-Rolls, din cadrul firmei de consultanta in domeniul tehnologiei IHS Markit. 

"Acordul permite Nintendo sa testeze continutul mai vechi pe consumatorii chinezi si sa acumuleze date utile cu privire la utilizarea acestor jocuri. Pentru Nvidia, ofera platformei un continut exclusiv si bine cunoscut de jocuri pentru a incepe vanzarile in teritoriu".

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate