Cautare


Sony a vandut peste 70 milioane de console PlayStation 4
08 Decembrie 2017 Jocuri

Sony a vandut peste 70 milioane de console PlayStation 4

Conglomeratul japonez de divertisment si tehnologie a anuntat ca a vandut peste 70,6 milioane de console PlayStation 4 pana in 3 decembrie. Compania a vandut, de asemenea, peste 617,8 milioane de copii de jocuri PS4 si un total de 2 milioane de unitati PlayStation VR.

PlayStation continua sa isi domine rivalul, consola Microsoft Xbox One. Microsoft nu mai sparge numerele de vanzari, insa potrivit unei estimari, a vandut aproximativ 30 milioane de dispozitive pana in luna august. Aceste cifre ilustreaza marea diferenta dintre Microsoft si Sony in ceea ce priveste jocurile video. 

Cele 2 milioane de unitati PlayStation VR vandute fac, de asemenea, compania sa fie un real jucator in domeniul realitatii virtuale, o zona in care incearca sa se evidentieze si Facebook Oculus, Steam, HTC Vive si Samsung Gear VR. In timp ce Oculus si Vive sunt sisteme de sine statatoare care necesita un PC high-end, unitatea PlayStation VR a servit doar bazei de fani existente, doarece a necesitat doar un PS4 pentru a rula sistemul. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate