Cautare


13 Decembrie 2017
Nintendo Switch vinde 10 milioane de unitati in 9 luni

De la lansarea sa din luna martie, Nintendo Switch a vandut 10 milioane de unitati. Compania de jocuri a anuntat acest numar marti, conform estimarilor interne.

Switch este cea mai recenta consola a gigantului japonez in materie de jocuri video. Functioneaza in mod unic, atat ca o consola pe care o puteti juca pe televizor, cat si ca un dispozitiv portabil de jocuri. 

Vanzarile au fost stimulate de lansarea a doua intrari asteptate din cele mai populare serii Nintendo. Super Mario Odyssey si The Legend of Zelda: Breath of the Wild au fost printre cele mai bine evaluate jocuri ale anului. Ambele au obtinut metascoruride 97 din 100. 

Potrivit unui raport din luna noiembrie, Nintendo va accelera productia Switch in 2018 pentru a satisface cererea pentru consola. Anul viitor, s-ar putea sa gasiti Switch in magazine, ceea ce va creste probabil cifrele de vanzari. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate