Cautare


04 Ianuarie 2018
Jocul Pokemon Go se va lansa in China

Producatorul Pokemon Go, Niantic, si-a anuntat planurile de lansare a jocului in China.

Compania a declarat pentru Financial Times ca va aduce jocul de realitate augmentata in China dupa ce a incheiat un parteneriat cu o companie locala, NetEase. 

Legislatia chineza care acopera continutul online solicita ca firmele straine sa gaseasca un partener pentru a lansa initiative digitale in tara. 
Niantic nu a indicat data exacta cand Pokemon Go va putea fi jucat in China. 

John Hanke, directorul executiv al firmei americane, a declarat pentru Financial Times ca intentioneaza sa isi duca jocurile in China, cea mai mare piata mobila din lume. 

Lansarea din 2016 a Pokemon Go si popularitatea sa imensa au imbogatit compania iar aceasta este in masura sa se extinda, a indicat Hanke.

Jocul Pokemon implica folosirea smartphone-ului pentru gasirea si prinderea monstrilor din joc in lumea reala. Apoi, utilizatorii folosesc creaturile capturate pentru a se lupta cu cele ale altor jucatori.

Numarul jucatorilor a scazut puternic de la lansarea Pokemon, a declarat Hanke, insa exista un nucleu "solid" de jucatori care au ramas alaturi de joc. 

Urmatorul mare joc pe care intentioneaza sa il lanseze compania se va baza pe seria Harry Potter. Jocul are potentialul de a apela la o gama foarte larga de oameni. Acesta urmeaza sa fie lansat in cea de-a doua jumatate a anului 2018. 

Niantic s-ar putea confrunta cu o concurenta sporita in 2018 din partea Google, Apple, Facebook si Snap, care au lansat toolkit-uri AR pentru dezvoltatori. In plus, in China, gigantul de retail online Alibaba si-a anuntat planurile de a utiliza AR pentru a-si ajuta partenerii comerciali.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate