Cautare


05 Martie 2018
Producatorul Angry Birds, Rovio, inchide studioul din Londra

Compania din spatele jocului mobil popular Angry Birds si-a inchis studioul din Londra, dupa ce a avertizat ca profiturile sale ar putea scadea.

Directorul de jocuri Rovio, Wilhelm Taht, a demisionat, de asemenea, vineri, lasandu-l in locul sau pe directorul executiv Kati Levoranta. 

Compania finlandeza de jocuri a avertizat ca veniturile sale din licentierea marcii ar putea scadea cu 40% in acest an.
A pus acest lucru pe seama concurentei dure si a costurilor mari de marketing. 

Studioul Rovio din Londra a fost deschis in 2017, iar compania a fost listata public in septembrie, cu o valoare de 786 milioane de lire sterline. 
Insa in 22 februarie producatorul finlandez de jocuri a emis un avertisment privind profitul, care a determinat o scadere cu 50% a actiunilor sale.

Anuntand inchiderea studioului din Londra, Rovio a declarat ca doreste sa se concentreze asupa studiourilor sale din Finlanda si Suedia. 
Compania angajase sapte dezvoltatori de jocuri in Londra. 

Rovio a inregistrat o crestere rapida dupa ce a lansat Angry Birds, in 2009, insa a inregistrat o pierdere semnificativa in 2015 si a redus cu o treime personalul. 
In 2016, filmul Angry Birds a castigat 350 mlioane de dolari in cinematografe si a ajutat la relansarea vanzarilor jocului.
Se asteapta o continuare a filmului in 2019.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate