Cautare


14 Martie 2018
Actualizarea Nintendo Switch permite atragerea prietenilor de pe Twitter si Facebook

Nintendo a actualizat Switch pentru a fi mai usor pentru fanii consolei hibrid sa adauge contacte de pe Facebook si Twitter in lista lor de prieteni.

Noua functie este adusa de actualizarea Nintendo 5.0.0, care, de asemenea, remediaza anumite probleme ale sistemului de operare si adauga noi controale parentale. 

Prespunand ca sunteti dornic sa va conectati contul dvs. Nintendo cu Facebook si Twitter si ca aveti varsta de peste 13 ani, actualizarea va permite Nintendo sa sugereze prieteni in baza prietenilor si urmarilor dvs. de pe social media. 

Nintendo ofera parintilor capacitatea de a introduce jocuri in whitelist, pentru a fi excluse din setarea de control parental a consolei.

Unul dintre elementele interesante ale actualizarii este capacitatea de a incepe automat descarcarea unui joc pe Nintendo Switch chiar daca jocul este cumparat prin intermediul unui PC sau smartphone. Astfel de download-uri vor fi finalizate chiar daca Switch este lasat in Sleep Mode. Utilizatorii vor primi o notificare atunci cand jocul este gata pentru a fi jucat. 

Acest lucru este util pentru cei care navigheaza in Nintendo Shop atunci cand Switch-ul nu este la indemana.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate