Cautare


27 Martie 2018
Trust si Ubisoft au pregatit un bundle special pentru seria Far Cry 5

In asteptarea episodului cu numarul cinci al seriei Ubisoft’s Far Cry, ce va fi lansat oficial pe 27 Martie, Trust si Ubisoft si-au unit fortele pentru a oferi jucatorilor o experienta de neuitat. in noul episod al seriei Far Cry, Joseph Seeed, liderul unui cult periculos, a pus stapanire pe zona linistita Hope County, Montana. Este datoria ta sa conduci rezistenta si sa eliberezi locuitorii de sub dominatia violenta a cultului. Pentru a stapani mai bine universal Far Cry, Trust si Ubisoft au creat pachete speciale continand periferice de gaming si o copie digitala a jocului in editie standard de PC.

Cea mai mare lansare din seria Far Cry iti pune la dispozitie arme, vehicule, mercenari si animale de companie. in intampinarea acestei lansari, au fost create cinci pachete de gaming speciale. Acestea, vor fi disponibile in magazine si inainte de lansarea oficiala a jocului, astfel incat jucatorii sa poata alege perifericele preferate si sa descarce jocul imediat ce acesta a fost lansat.

Primul bundle oferit pasionatilor de gaming, include castile Creon Bass Vibration, echipate cu sunet virtual 7.1 surround, mouse-ul de gaming Heron RGB si un mousepad in editie speciala inscriptionat cu grafica din joc. Alt pachet interesant pentru jucatori contine mouse-ul RGB Laban, castile Creon, ideale pentru orice platforma de joc, precum si editia speciala a mousepadului cu grafica din joc. Cel de-al treilea bundle ofera impreuna cu jocul si castile Trust Dion, ce vin echipate cu bass vibration si sunet surround 7.1, totul pentru a ajuta jucatorul sa identifice mai usor locatia exacta a inamicilor.

Pentru ca un astfel de titlu merita jucat din confortul unui scaun de gaming, Trust ofera o licenta a jocului la orice scaun de gaming Ryon si Resto cumparat, in limita stocului disponibil. Indiferent ce model alegi, vei beneficia de un scaun complet ajustabil capabil sa-ti ofere confort sporit in sesiunile lungi de jocuri.

Despre Trust Gaming

Trust Gaming ofera cel mai bun raport pret/calitate pentru perifericele de PC si consola. Compania dispune de o gama diversificata de produse pentru jucatorii incepatori sau profesionisti. Trust coopereaza cu diversi jucatori profesionisti pentru a oferi pasionatilor de gaming echipamente pentru orice buget. Ne straduim sa dezvoltam generatii de campioni si in acest fel dezvoltam periferice fiabile ce permit jucatorilor sa atinga potentialul maxim.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate