Cautare


04 Aprilie 2018
Clash Royale League debuteaza cu un fond de premii de un milion de dolari

Cei mai buni jucatori de Clash Royale din lume vor lupta in curand pentru premiul cel mare.

Jocul mobil popular al Supercell aduce, odata cu noul Clash Royale League, un fond de premii in valoare de 1 milion de dolari, premii care vor fi acordate in cadrul evenimentului World Finals din iarna.

Cu turneele esports de asteptat sa genereze venituri de pana la 1,5 miliarde pana in 2020, tot mai multe companii intra in actiune. Valve Dota 2 conduce cu fonduri de premii de peste 20 milioane de dolari in principalul sau eveniment, The Internationakl. Insa premiul Supercell nu este de neglijat, mai ales avand in vedere ca este vorba despre un joc mobil. Spre deosebire de acesta, Vainglory, un joc mobil esports, a oferit premii de doar 140.000 dolari in cadrul campionatelor mondiale din 2017. 

Ceea ce diferentiaza Clash Royale League de alte ligi esports este ca echipele de profesionisti vor inscrie jucatori normali in Clash Royale League Challenge. 25 de milioane de jucatori s-au inscris pana acum la eveniment, 7.000 de participanti calificandu-se in etapa urmatoare.

"Nivelul de entuziasm pe care l-am vazut din partea celor mai respectate echipe esports din lume este incantator si asteptam cu nerabdare sa le sustinem pentru a creste ecosistemul Clash Royale esports pentru jucatorii nostri", a declarat Tim Ebner din cadrul Supercell. 

In urmatoarele cateva luni, echipele profesioniste care s-au inscris in liga vor crea propriul inventar si ar putea alege jucatorii care sa participe la provocare. Acestea constau din nume mari precum Cloud9, Team SoloMid, Immortals si Logic Gaming din America de Nord, precum si din organizatii din China si Europa. 

Liga va avea doua sezoane, unul de primavara si unul de toamna. Asia si China vor juca in primavara, iar restul regiunilor vor lupta in toamna. Va exista, de asemenea, un nou format de turneu, insa nu au fost dezvaluite inca multe detalii. Fiecare regiune va avea patru pana la 12 echipe, fiecare cu 4 pana la 6 jucatori. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate