Cautare


17 Aprilie 2018
Sega confirma un remake al consolei Mega Drive Mini

Remake-urile retro sunt in voga, asa cum s-a observat in recentele lansari Blade Runner, Star Wars si ale primelor console Nintendo. Acum, Sega vrea sa intre in actiune cu Mega Drive Mini.

Mega Drive Mini va fi lansat odata cu aniversarea a 30 de ani de la lansarea consolei originale. 

Exista putine informatii in ceea ce priveste jocurile pe care le va contine Mega Drive, insa se presupune ca va fi prezent Sonic, impreuna cu alte jocuri clasice Mega Drive, cum ar fi Golden Axe, Streets of Rage si Micro Machines. 

Mega Drive Mini va fi prima consola retro oficiala de la Sega. Alte abordari Mega Drive au fost facute anterior sub o licenta Sega, cum ar fi consola AtGames Sega Genesis, care a fost lansata cu 80 de jocuri incorporate. De asemenea, exista multi emulatori Mega in the wild, inclusiv unii care permit vechilor jocuri Sega sa ruleze pe Raspberry Pi. Insa o relansare oficiala Mega Drive ar putea aduce un pachet de jocuri bine selectate intrpo consola care poate functiona usor cu televizoarele moderne. 

Sega a anuntat, de asemenea, ca cel putin 15 jocuri clasice, cum ar fi Sonic the Hedgehog si Phantasy Star vor fi disponibile pe Nintendo Switch.

Nu se cunoaste data exacta a lansarii Mega Drive Mini sau costul acestuia, insa se crede ca consola va debuta in cea de-a doua jumatate a anului 2018, iar pretul sau va fi sub 100 de lire sterline.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate