Cautare


Fortnite este acum cel mai mare joc gratuit pentru consola din toate timpurile
27 Aprilie 2018 Jocuri

Fortnite este acum cel mai mare joc gratuit pentru consola din toate timpurile

Informatiile recente care provin din cercetarile SuperData sugereaza ca (din punct de vedere al veniturilor si al jucatorilor activi lunar), Fortnite este cel mai mare joc gratuit pentru consola din toate timpurile.

Fortnite este un joc multiplayer online in parte Hunger Games, in parte Minecraft. O suta de jucatori coboara pe o insula si se lupta pana la ultimul. Jocul este disponibil pe PC, Xbox si PlayStation si recent a ajuns si pe dispozitivele mobole. Fortnite poate fi jucat in mod gratuit, ceea ce inseamna ca ofera jucatorilor acces la o cantitate semnificativa de continut fara a fi nevoiti sa plateasca. Fortnite castiga bani din micro-tranzactii, care permit jucatorilor sa cumpere moneda in joc pentru upgrade-uri. 

Povestea de succes a Fortnite este aprope coplesitoare.

SuperData arata ca luna martie a fost cea mai mare luna pentru Fortnite pana acum, generand venituri de 223 milioane de dolari, o crestere de 73% de la o luna la alta. Aceasta s-a datorat in parte iseriei create in jurul livestreaming-ului Drake pr Twitch, dar si lansarii jocului pe dispozitivele mobile. 

Fortnite a ocupat primul loc pe iOS in SUA in prima luna de debut.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate