Cautare


09 Mai 2018
Atacatorul World of Warcraft, incarcerat in SUA

Un jucator World of Warcraft a fost condamnat la inchisoare in SUA pentru derularea unui atac cibernetic care a afectat serviciul din Europa.

Calin Mateias a fost acuzat de inundarea serverelor computer ale Blizzard Entertainment cu trafic intre februarie si septembrie 2010.

S-a sustinut ca acesta a derulat atacul distributed denial of service (DDoS) pentru a impiedica rivalii sa se conecteze. 

Mii de jucatori au fost afectati in urma intreruperii rezultate.

Cetateanul roman - care a fost extradat in Los Angeles pentru se confrunta cu acuzatiile - a pledat vinovat in luna februarie pentru fapta de a fi provocat daune unui computer protejat. 
De asemenea, acesta a platit Blizzard 29.987 dolari pentru a acoperi daunele provocate. 

Procurorii cazului au declarat ca tanarul in varsta de 30 de ani a fost motivat de o "dorinta juvenila" de a-si infrange rivalii. 

Mateias - despre care se spune ca folosea alias-ul online Dr Mengele, dupa doctorul nazist care a efectuat experimente mortale asupra prizonierilor - s-a confruntat, de asemenea, cu acuzatii privind presupusul sau rol in efortul de a sparge si fura de la furnizorul computer Ingram Micro, cu sediul in California. 
Cu toate acestea, procurorii au renuntat la caz atunci cand Mateias a fost condamnat la un an de inchisoare in urma afacerii World of Warcraft. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate