Cautare


09 Mai 2018
Nintendo ofera jucatorilor control asupra salvarii jocurilor

Nintendo a dezvaluit luni mai multe detalii despre ceea ce numeste "Nintendo Switch Online", in esenta un serviciu online platit, similar PlayStation Plus sau Xbox Live.

Nintendo Switch Online ofera jucatorilor in mare parte acelasi lucru: joc online si oferte speciale pentru abonati. Vor exista, de asemenea, 20 de jocuri NES gratuite, echipate cu joc online pentru prima data - jocuri precum Donkey King, Super Mario Bros. 3 si The Legend of Zelda vor fi disponibile ca parte a abonamentului. 

Serviciul va costa 3,99 dolari pe luna, 7,99 dolari pe trei luni sau 19,99 dolari pe an. 

Iata ce nu se stia pana acum: salvarile cloud

Una dintre cele mai frecvente nemultumiri cu privire la Nintendo Switch este imposibilitatea de a salva copii. Daca aveti un fisier de salvare de 200 de ore pentru Zelda: The Breath of the Wild, acest fisier de salvare este complet legat de consola dvs. si nu aveti cum sa faceti backup. 

Noile detalii pe site-ul Nintendo indica faptul ca serviciul Nintendo Switch online va veni cu "Save Data Cloud Backup". 

"Detalii cu privire la aceasta caracteristica vor fi disponibile inainte sa serviciul platit sa fie lansat in septembrie", indica sectiune FAQ a site-ului. 

Nintendo nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate