Cautare


Fond de premii de 100 milioane de dolari oferit pentru jocul Fortnite
23 Mai 2018 Jocuri

Fond de premii de 100 milioane de dolari oferit pentru jocul Fortnite

Editorul Epic Games a anuntat ca va oferi un fond de premii de 100 milioane de dolari pentru competitiile Fortnite.

Fondul de premii a fost rezervat pentru primul an de competitie al popularului joc si va fi lansat in cursul acestui an. 

Se crede ca este cea mai mare suma de bani oferita pentru un turneu e-sport. 

Epic a facut anuntul intr-un blog post. 
A declarat: "Concurenti Fortnite! Incepeti sa va antrenati. Odata cu lansarea Fortnite Battle Royale, am observat ca pasiunea comunitatii pentru competitie creste si abia asteptam sa va permitem sa luptati cu ce e mai bun". 

"In sezonul 2018-2019, Epic Games va oferi un fond de premii de 100 milioane dolari pentru concurentii Fortnite. Abordarea noastra va fi diferita - ne propunem sa fim mai incluzivi si suntem concentrati pe bucuria de a juca de a privi jocul".

Fortnite este un joc de supravietuire tip shooting care permite jucatorilor sa construiasca structuri din materiale pe care le obtin in lumea jocului. 

Nu au fost dezvaluite detalii suplimentare in aceasta etapa, insa expertii din industria jocurilor considera ca anuntul este o miscare inteligenta de marketing a Epic Games. 

Fortnite a fost lansat in luna iunie 2017. Cel mai popular format al sau este Battle Royale, lansat in septembrie 2017, care aduce 100 de jucatori unul impotriva celuilalt, unii dintre ei reuniti in echipe mici, pentru a vedea care este ultima persoana care ramane in picioare. 

Jocul este gratuit, insa jucatorii pot cheltui bani reali pe achizitii in aplicatie, inclusiv skin-uri pentru personalizarea avatarelor jucatorilor. 

Potrivit firmei de analiza a jocurilor Superdata, Fortnite a castigat 126 milioane de dolari in luna februarie a acestui an din achizitiile in-game. 
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate