Cautare


Pokemon dezvaluie patru noi jocuri pentru Nintendo Switch
31 Mai 2018 Jocuri

Pokemon dezvaluie patru noi jocuri pentru Nintendo Switch

Pokemon a adus seria de jocuri video de rol pe Nintendo Switch pentru prima oara odata cu lansarea Pokemon Quest.

Mai mult titluri Switch sunt programate pentru lansare in toamna, iar altele in 2019.

Un expert in jocuri a declarat ca acestea sunt susceptibile sa extinda popularitatea dispozitivului. 

Switch este o consola hibrid de jocuri, care poate fi folosita legata la un TV sau la o tableta ori ca dispozitiv portabil de sine-statator. 

Desi vanzarile Switch la nivel mondial au fost puternice pana acum, noile jocuri sunt vazute pe scara larga ca o modalitate de a continua aceasta crestere si de a evita soarta predecesorului consolei, Wii U. 

Titlurile din toamna, Let's Go, Pikacku! si Let's Go, Eevee!, se bazeaza pe popularitatea jocului de realitate augmentata Pokemon Go pentru smartphone-uri, permitand jucatorilor sa isi conecteze gameplay-ul Switch cu aplicatia mobila. 

Piers Harding-Rolls, director de cercetare gaming in cadrul IHS Markit, a declarat ca jocurile reprezinta "decizii strategice evidente" pentru Nintendo. 

Nintendo a anuntat, de asemenea, un nou dispozitiv, Pokeball Plus, care poate fi folosit pentru a juca Pokemon Go si noile titluri Switch in locul controller-ului Switch Joy-Con.

Switch a vandut peste 17 milioane de unitati, mai mult in primul an decat Wii U in intreaga sa durata de viata. 

Urmatoarea actualizare programata de catre Nintendo va avea loc in cadrul conferintei de jocuri E3 din Los Angeles, in luna iunie. Mai multe detalii, inclusiv privinv cel de-al patrulea titlu pentru Switch, ar putea fi anuntate in cadrul conferintei. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate