Cautare


19 Iunie 2018
Sony PS5 va fi lansat in 2020 si va fi alimentat de un GPU AMD Navi

Playstation 5 sau "PS5" va fi lansat in 2020 si va fi alimentat de un chip GPU AMD Navi, potrivit unor articole.

Desi s-a raportat anterior ca consola mult asteptata va folosi tehnologia CPU AMD Ryzen, se pare ca producatorul de chip-uri va avea o implicare si in chip-ul grafic al PS5. 
Cel putin potrivit WCCFtech, care citeaza "surse intim familiarizate cu intreaga situatie". 

Articolul sugereaza, de asemenea, ca acesta este motivul pentru care AMD nu a anuntat in acest an un nou GPU la Computex, deoarece a gasit aplicatiile personalizate pentru console ca fiind un spatiu mult mai atractiv din punct de vedere financiar. 

"Iata un fapt distractiv: Vega a fost conceput in principal pentru Apple, iar Navi este conceput pentru Sony - pentru PS5 mai exact", arata articolul. 

In luna martie s-a raportat ca designerii de jocuri au deja acces la kit-urile de dezvoltare PS5. Aceasta potrivit insiderului Marcus Sellars, renumit pentru scurgerile de informatii high-profile despre companii de hardware si software de jocuri. 

Desi Sellars nu a publicat nicio dovada care sa ii sustina afirmatiile, el este considerat o sursa recunoscuta de informatii din interior in industria jocurilor. Spre exemplu, el a publicat detalii despre Nintendo Switch Port pentru Call of Duty: Black Ops 4.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate