Cautare


25 Iunie 2018
Xbox da inapoi in ceea ce priveste planurile referitoare la consola VR

Microsoft a renuntat sa mai sugereze ca va aduce jocuri de realitate virtuala pe consolele sale Xbox.

Atunci cand compania a anuntat cea mai noua consola, in 2016, a declarat ca dispozitivul va fi capabil sa livreze "realitate virtuala de inalta fidelitate". 

Acum, insa, compania sustine ca nu are planuri specifice de a aduce VR pe Xbox. 

Producatorul rival de console, Sony, a vandut peste un milion de headset-uri PlayStation VR, insa analistii sugereaza ca vanzarile VR au fost, in general, lente. 

Microsoft sustine acum ca doreste sa isi concentreze eforturile privind "realitatea mixta" pe PC. 

"Nu avem planuri specifice pentru consolele Xbox in ceea ce priveste realitatea virtuala sau realitatea mixta", a declarat Mike Nichols, Microsoft chief marketing officer for gaming, pentru site-ul de stiri gamesindustry.biz. 

"Perspectiva noastra a fost si continua sa fie aceea ca PC-ul este probabil cea mai buna platforma pentru VR si MR mai imersive". 

In 2016, Microsoft a declarat ca urmatoarea consola - denumita la acea vreme Project Scorpio - va permite experiente de realitate virtuala de inalta performanta. 
Cu toate acestea, atunci cand Xbox One X a fost lansat, in 2017, nu s-a facut nicio mentiune despre realitatea virtuala in cadrul prezentarii. 

Joi, Microsoft si-a confirmat pozitia intr-o declaratie, spunand: "Deoarece noi credem ca experienta utilizatorului va fi cea mai buna pe PC chiar acum, aceasta este zona asupra careia ne concentram". 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate