Cautare


Nintedo implementeaza noi masuri stricte anti-piraterie pentru Switch
26 Iunie 2018 Jocuri

Nintedo implementeaza noi masuri stricte anti-piraterie pentru Switch

Firma japoneza de gaming a implementat masuri anti-piraterie stricte in ceea ce priveste consola sa Switch, ceea ce ar putea conduce la interzicerea permanenta a conectarii la internet a unor jucatori.

Vestea vine prin intermediul hacker-ului "SciresM", care a scris pe Twitter despre modul in care Nintendo poate detecta rapid daca un joc pe care incercati sa il jucati online a fost obtinut ilegal sau daca a fost piratat. 

"Se pare ca avem confirmarea faptului ca Nintendo interzice certificatele gamecard. Eroarea relevanta pentru incercarea de a folosi un gamecard cu un certificat interzis este 0x1F727C -- 2124-4025", a scris SciresM.

Se pare ca Nintendo efectueaza acum verificari la nivel de server, ceea ce inseamna ca cei care doresc sa foloseasca copii piratate nu pot ocoli aceste verificari. 

Potrivit postarii, o consola Switch verifica daca se poate conecta la internet, daca poate obtine o autorizatie token pentru a putea avea acces online si apoi autorizeaza conectarea la Nintendo Account. Apoi, consola va obtine un token de autorizare a aplicatiei pentru titlul jucat. 

Daca Nintendo constata ca jucati o copie legitima, va emite un token de autorizare care nu poate fi falsificat. Daca constata ca incercati sa jucati o copie piratata, va impiedica jocul dvs sa se conecteze si chiar ar putea interzice permanent consolei sa acceseze reteaya. 

"Nu piratati jocuri, aceasta va conduce la interzicerea consolei dvs online, ceea ce ar fi o risipa enorma", a sfatuit SciresM. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate