Cautare


09 Iulie 2018
Pokemon Quest, venituri de 3 milioane de dolari

Jocurile Pokemon au fost in mod constant populare. Cu toate acestea, ultimul participant la franciza a avut o performanta impresionanta chiar si pentru standardele deja ridicate.

Versiunea mobila a Pokemon Quest a fost lansata saptamana trecuta si deja a obtinut venituri de 3 milioane de dolari, potrivit Sensor Tower, o companie de servicii de aplicatii. Jocul a fost isntalat de 3,5 milioane de ori pe dispozitivele mobile, a raportat Sensor Tower. 

Aproximativ 56% din venituri provin de pe Apple App Store, in timp ce Google Play a generat restul, a indicat Sensor Tower. Aproximativ 31% dintre jucatori sunt din Japonia, 25% din SUA si 12% din Coreea de Sud. 

Pokemon Company nu a raspuns imediat solicitarii de comentarii. 

Pokemon Company a anuntat jocul pentru Nintendo Switch in luna mai. Compania a declarat ca jocul este o experienta simplificata similara celei Minecraft. A adaugat ca jocul va fi "free to start", ceea ce inseamna ca poate fi descarcat si jucat in mod gratuit  si va avea disponibile achizitii in-game. 

Pokemon Quest a fost dezvoltat de catre Game Freak. Pe langa App Store si Google Play, este disponibil si pe Nintendo eShop. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate