Cautare


19 Septembrie 2018
Proprietarii Nintendo Switch trebuie sa plateasca pentru a juca online, incepand cu 18 septembrie

Va va costa 19,99 dolari pe an sa jucati online jocuri

In data de 18 septembrie, Nintendo a lansat propriul serviciu online platit, numit Nintendo Switch Online. Acesta costa 3,99 dolari pe luna sau 19,99 dolari pe an si va fi necesar proprietarilor Switch care doresc sa joace jocuri multiplayer pe internet. Cu alte cuvinte, serviciul plaseaza parti ale unor titluri majore, cum ar fi Splatoon 2 si Mario Kart 8, in spatele unui paywall.

Dar daca va intrebati despre unul dintre cele mai populare jocuri din lume, Fortnite, nu va ingrijorati. Veti putea intra in lupta chiar daca nu aveti un cont Nintendo Online.

Serviciul online va fi lansat cu numeroase titluri Nintedo Entertainment Systems, inclusiv Mario Bros, Excitebike, Dr. Mario, Baloon Fight si alte clasice NES. Asa cum s-a mentionat la inceputul acestui an, mai multe dintre aceste titluri vor include o noua functionalitate online. Si, dincolo de gama de jocuri lansata, Nintendo a promis "o biblioteca mai mare de jocuri online".

Aplicatia Nintendo Switch va ramane principalul mijloc de comunicare cu alti jucatori in timpul jocului online. Nintendo a oferit, de asemenea, indicii despre oferte speciale pentru abonati, inclusiv o pereche de controllere Switch wireless care vor arata ca gamepad-ul clasic NES si care pot fi atasate la Switch pentru a se incarca.

Vor urma si alte oferte speciale, insa Nintendo a declarat doar ca va avea "mai multe de anuntat in viitor".

Un abonament anual individual costa 19,99 dolari, iar varianta pentru familie este disponibila la 34,99 dolari.

Switch va fi prima consola Nintendo care va necesita un abonament platit pentru a accesa multiplayerul online si prima consola care va oferi salvare in cloud, despre care Nintendo sustine ca va asigura jocurilor backup in cloud automat (desi exista cateva exceptii). Proprietarii Switch se vor putea inscrie pentru un test gratuit de 7 zile al serviciului, inainte ca limitele sale sa intre in vigoare.

Anuntul Nintendo a fost planificat initial pentru saptamana trecuta, inainte de a fi amanat din cauza unui cutremur produs in Hokkaido, Japonia.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate